Over ons

Over ons

Mijnmerchandisingpartner verzorgt graag de meest uiteenlopende fanartikelen voor uw club of organisatie
De meeste sport merchandise artikelen die door Mijnmerchandisingpartner wordt geleverd is altijd custom made. Dat wil zeggen geheel in de clubkleuren van de voetbalclub of organisatie. In onze productenlijst komt u de meest uiteenlopende fanartikelen tegen die u zou wensen voor uw club of organisatie. Mijnmerchandisingpartner levert o.a. fansjaals in diverse uitvoeringen ,geborduurde petten, gebreide mutsen, keycords, lanyards, pins en speldjes. Maar ook de kleine autotenues of full colour autosjaaltjes ontbreken niet in onze collectie. Daarnaast zijn er natuurlijk de diverse vaantjes en erelintjes en sportprijzen die u bij ons in Gouda kunt bestellen. Kortom bij Mijnmerchandisingpartner vindt u alles voor uw fanshop en worden wij ook graag Uw sport Merchandisingpartner.

Fanartikelen een welkome aanvulling op de clubkas!?

mijnmerchandisingpartner - Sjaals Vv Stollijk 30 April 2017

Fanartikelen een welkome aanvulling op de clubkas!?

Sportclubs en andere verenigingen en organisaties zijn altijd op zoek naar merchandising om de clubliefde verder te versterken. Mijnmerchandisingpartner wil graag een ideale partner zijn voor de (amateur)sportclubs in Nederland en Belgie met ons eigen assortiment merchandisingartikelen, zoals fansjaals, caps, mutsen, lanyards, ballen, vaantjes , etc. Ook beschikt Mijnmerchandisingpartner over een uitgebreid assortiment paraplu's. Vrijwel alles op het gebied van merchandising en promotie voor sportclubs en evenementen is door Mijnmerchandisingpartner te leveren. Op de website treft u diverse voorbeelden aan. Daarnaast kunt u ook terecht voor sportprijzen als u een toernooi heeft.
Het leuke van de dit lijstje is dat Mijnmerchandisingpartner al deze artikelen tegen een scherpe prijs kan leveren!!

Heeft u zelf ook suggesties? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij denken graag met u mee over uw eigen ideeën over sportmerchandising of overige promotieartikelen.

Wij bespreken graag in een persoonlijk gesprek de vele mogelijkheden. Neem de proef op de som en maak kennis met Mijnmerchandisingpartner en wie weet worden wij, na een goed gesprek, ook Úw merchandisingpartner.


Contact

mijnmerchandisingpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnmerchandisingpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19